Upprepa av

1

Upprepa en

all

Upprepa alla

Gratis dating

Hej och varmt välkommen till Togetherry,

I den här texten kan du läsa mer om oss på ett djupare plan. Vi delar med oss av tankar om vilka vi vill vara på den ständigt växande marknaden för datingappar. Tankar om konkurrenter, historia, teknikutveckling och varför möjligheter till gratis dating är en bra idé.

Vi hoppas att du ska tycka att texten är givande. Nu kör vi!

 

Skaffa konto idag!

 

Vill du hoppa på Togetherry-tåget redan nu? Att skaffa ett konto för gratis dating hos oss kommer att vara det lättaste du gör idag! Registrera dig, ladda upp bild/bilder och börja prata med underbara människor i din närhet.

 

Fördelar med gratis dating

Låt oss börja i rätt ände. På Togetherry erbjuder vi en applikation för gratis dating. För oss är det nämligen viktigt att vara inkluderande mot så många vi kan. Det finns möjligheter att betala för utökade funktioner, men detta är inget måste. Om du känner att du, i nuläget, endast vill satsa på gratis dating så är vi rätt mötesplats för dig.

Det finns ett antal fördelar med just gratis dating. Här följer några av de fördelar vi tycker är mest framstående:

 

Gratis dating genererar fler användare

Valmöjligheter är alltid en bra idé, tycker vi. Detta är särskilt sant för datingappar som vår, och det är därför vi erbjuder gratis dating. Om du känner att det inte är läge att spendera några pengar på dejtandet är det bara att välja det billigare alternativet – det kostnadsfria alternativet. Du kommer nämligen inte att vara ensam. Det har visat sig att appar som erbjuder gratis dating är mer populära än de som alltid kostar pengar. Detta beror sannolikt på att många väljer att testa en datingsida innan de bestämmer sig för att gå in med pengar. På Togetherry tycker vi att det är sunt, och vi ser gärna att man testar kostnadsfritt till en början.

 

Gratis dating är mer lättillgängligt

Det går förstås inte att komma ifrån detta faktum. När man väljer gratis dating är det trots allt bara att registrera sig och köra igång. Detta gäller i alla fall när man går med i Togetherry för gratis dating. Vi vågar påstå att det nästan inte finns något enklare man kan göra. Det praktiska steget att bli betalande medlem är förstås inte särskilt mycket längre. Det är trots allt bara att ta upp sitt kort och anmäla att man vill bli prenumerant. Det mentala steget att, kanske för första gången, börja med online dating är dock betydligt kortare om det är gratis och enkelt.

 

Gratis dating ger valmöjligheter

En annan viktig fördel med gratis dating är förstås att man, som användare, kan testa flera olika sidor. Togetherry erbjuder en av marknadens snabbast växande och mest spännande plattformar – men vi är också medvetna om att smaken är olika hos olika människor. Att testa på olika plattformar för gratis dating är inte dumt. Vem vet vad som passar för just dig, innan du har testat?

 

Gratis dating – för alla

Att hitta någon, vare sig det handlar om flört, vänner eller kärlek, ska inte vara exklusivt för vissa människor. Detta är vår bestämda uppfattning på Togetherry, och det tummas inte på. En viktig anledning till att vi erbjuder gratis dating är att vi vill inkludera alla. Ingen människa ska uteslutas ur vårt community för att de inte kan eller vill betala för våra tjänster. Som betalande medlem får du ett antal fördelar som du inte har då du använder vår app för dating gratis. Med detta sagt har du fortfarande goda möjligheter att träffa nya och härliga människor med gratisprofil.

 

Registrera dig för gratis dating på Togetherry idag!

 

Dating är till för alla vare sig man vill betala eller väljer att köra gratis. Hos oss på Togetherry är du lika välkommen vilket av alternativen du än väljer. Allt du behöver göra är att registrera din profil, ladda upp ett foto (eller varför inte flera) och hoppa in i Togetherrys värld!

 

Välkommen!

 

Togetherry – Gratis dating online

 

Är du nyfiken på att veta mer om Togetherry? Vi misstänker att så är fallet eftersom du har landat på vår hemsida och i denna text. Ingenting gör oss gladare.

 

En ny stjärna

Togetherry är en ny stjärna på gratis dating-himlen i Sverige. Vi växer så det knakar och varje dag ansluter fler härliga människor till vår plattform. Det är ljusa tider, inte bara för oss utan för gratis dating i största allmänhet. Det är ljusa tider för den som vill utvidga sitt kontaktnät, träffa en livspartner eller bara prata med någon. Många väljer idag att göra det på Togetherry. Prova du också!

 

Så fungerar vi

Vi vill gärna berätta historien hur vi på Togetherry kom att arbeta med gratis dating. Det är trots allt kärnan i hela vår organisation och därför relevant att nämna. Teamet som ligger bakom Togetherry brinner för mänskliga relationer. Vi brinner så mycket för det att vi landade i en alldeles egen plattform vars syfte var just det: Att göra människor närmare varandra. Gratis dating blev vårt kall och Togetherrys datingplattform blev resultatet av det. Det är vi väldigt nöjda med.

 

Våra användare

Hos Togetherry kan du alltid välja om du vill ägna dig åt betald eller gratis dating. Du kan dessutom, snabbt och smidigt, växla om du känner för att växla användarläge. När du startar en profil hos oss kan du räkna med att möta människor på olika sätt. Vårt fokus ligger alltid på att du som användare ska få en bra upplevelse. Det är detta fokus som legat till grund för alla de verktyg vi erbjuder. Gratis dating har alltså aldrig varit roligare. Förutom vanlig text-chatt så erbjuder vi bland annat forum, bloggar och video-chattfunktion.

Hur föredrar du att kommunicera när du ägnar dig åt gratis dating? Registrera dig idag för att möta nya människor på ett sätt som passar dig!

 

Våra regler

För oss på Togetherry är det viktigt att erbjuda en plattform för gratis dating där alla känner sig trygga. Därför finns ett antal regler som alla användare måste förhålla sig till. Vi uppmanar till trevlig och respektfull samtalston mot alla användare. Det ska vara en positiv och trevlig upplevelse att ägna sig åt gratis dating i vår plattform.

 

Vår framtid

Vi har sagt det tidigare och vi säger det gärna igen; Togetherry är en av Sveriges snabbast växande plattformar för gratis dating. Om vi själva tillåts spekulera kring vår stigande popularitet tror vi att det har mestadels att göra med nytänkande. Vi ville ta fram en gratis dating-plattform som ännu inte erbjudits i Sverige. Det visade sig vara en bra idé. Togetherry möter en efterfrågan för en stor andel människor, landet över.

Vi ser fram emot att växa ännu mer och erbjuda gratis dating av större bredd och djup. Hoppas att du vill följa med på vår resa in i framtiden!

 

Sveriges bästa plattform för gratis dating väntar!

 

Har du tänkt klart? Är det dags att skaffa en gratis profil för dating på Togetherry, redan idag? Då kan du glädjas åt att det inte kräver varken tid eller kraft. Allt du behöver göra är att registrera din profil och ladda upp minst en bild – Sedan är det bara att ge dig in på appen och prata med nya, trevliga och alldeles underbara människor!

 

Digitalisering och gratis dating

Att den digitala tidsåldern har ändrat förutsättningarna för hur människor möts de senaste 20 åren är ingen hemlighet. Det är snarare någonting som är uppenbart för de allra flesta som har en mobiltelefon eller dator till hands. Möjligheterna till att nå ut till människor, både bekanta och nya, har gynnats oerhört mycket. Däri kan vi räkna plattformar för gratis dating. Om man bortser från kontaktannonser i tidningar så var fysiska möten i stort sett den enda möjlighet man hade att träffa någon innan digitaliseringen.

Togetherry är en plattform för gratis dating som grundas i ett stort intresse för mänskliga relationer. Man skulle till och med kunna sträcka sig till att kalla vårt team för nördar. Vi tar del av mycket forskning om dating, gratis och betald, för att ständigt utveckla oss själva. Mycket av den forskning vi läser handlar om just detta; Digitaliseringens påverkan på mänsklig interaktion och på gratis dating. 

 

Kortare väg till ett Hej

Krogen har traditionellt varit en miljö i vilken människor kan ta kontakt med varandra. Ett stort problem har förstås varit att den kontaktsökande inte har vetat vem som besvarar intresset. När det gäller appar för gratis dating är detta problem åtminstone till hälften löst. Om jag har svept höger på dig och du har svept höger på mig – ja, då ser det ju ut som att vi båda skulle kunna vara intresserade av varandra. Huruvida man är intresserad av något mer än matchning visar sig kanske inte förrän kontakt sker, men det är i alla fall ett bra utgångsläge.

 

Ökad rastlöshet

Gratis dating online ökar chanserna för att man ska kunna träffa någon. Och inte bara träffa någon, utan träffa olika personer – Om man så önskar. Detta är en positiv utveckling, på många sätt. En annan sida av myntet är, vilket påpekas i många rapporter, en ökad rastlöshet bland människor som vill träffa någon. Just eftersom vi har det finns så många att välja mellan så går tålamodet ofta ner. En känsla av att gräset är grönare på andra sidan infinner sig i större utsträckning än förr vid gratis dating. Att säga att detta skulle vara en negativ konsekvens är möjligen att dra för höga växlar. Det kan förstås vara problematiskt i vissa fall då personer som hade kunnat vara en bra matchning går vidare ”för snabbt”. I andra fall leder de till att de hittar någon ännu bättre matchning längre ner längs vägen.

 

Mer utrymme för fysisk date

Den nya eran av gratis dating (via appar) har lett till ett slags avdramatiserande av dejtande överlag. Detta eftersom det är så vanligt. Det är inte längre tabubelagt att visa öppet att man är villig att träffa någon. Att använda en app för gratis dating är snarare mer regel än undantag när man är singel. Detta har gjort att själva det fysiska dejtandet har blivit mindre komplicerat. En date behöver inte ske över en dyr och stel middag på kvällskvisten. Den kan ske över en kaffe, en öl eller en promenad strax efter jobbet. Vi tror att denna avdramatisering är en av de viktigaste påföljderna av gratis dating online. Vad tror du?

 

Gratis dating under en global pandemi

Coronapandemin kommer att vara ett samtalsämne på allas läppar under lång tid framöver. Hela världen har påverkats och möjligheten till gratis dating, via appar, är inget undantag. Forskningen visar samstämmigt att människors datingvanor, hur de ses, har förändrats kraftigt. Inte nog med att apparna som erbjuder gratis dating har utvecklats för att matcha nya behov – exempelvis genom videochattfunktion och annat – utan många fler plattformar har dessutom utvecklats under tiden. Appar som redan från början erbjuder gratis dating anpassad till en värld som befinner sig mitt i en pandemi. Det är sannolikt att dessa är appar (varav Togetherry är en) kommer att se en fortsatt stigande popularitet. Detta får framtiden utvisa!

 

Testa dating på Togetherry helt gratis!

Antalet användare på vår nya och unika plattform ökar för varje dag som går. På Togetherry kan du komma i kontakt med mängder av människor som söker nya kontakter på olika sätt. Hos oss är nämligen alla välkomna. Det är vår grundinställning och grunden för vår gratis dating-plattform. Oavsett om du är ute efter en flört, vänskap eller kärlek så kan vi garantera att du kommer att hitta nya, spännande människor hos oss.

Varför inte gå med i Togetherrys community på en gång? Det är nästan skrämmande enkelt. Allt du behöver göra är att registrera en ny profil och ladda upp bild (eller bilder). Sedan är det bara att börja socialisera!

 

Ha det så trevligt!

Gillar du sidan?

Vill du dela sidan med dina vänner?